โพสโดย นายธนาวุฒิ ภักดียา     โพสวันที่ 28 มีนาคม 2560 ,     (อ่าน 1,105 ครั้ง)

On Tuesday 28 March 2017, Ubon Ratchathani University's lecturers, researchers, and International Relations officers led by the Vice President for Personnel Administration and International Relations, Dr. Sirintip Boonmee, welcomed Mr. Yuval Waks, the Deputy Chief of Mission, the Embassy of Israel. His visit to Ubon Ratchathani University was for a discussion on the Cooperation of Academic Research and the exchange of knowledge in the fields of Agriculture, Engineering, Education, Health Sciences, and Science and Technology. This discussion also included activities for improving the English skills of Ubon Ratchathani University students.

วันอังคารที่ 28 มีนาคม 2560 นายยูวาล วัคส์ รองหัวหน้าคณะผู้แทนทางการทูต สถานเอกอัครราชทูตอิสราเอลประจำประเทศไทย เดินทางมาเจรจาหาแนวทางความร่วมมือกับมหาวิทยาลัยอุบลราชธานี โดยมี ดร.สิรินทร์ทิพย์ บุญมี รองอธิการบดีฝ่ายบริหารงานบุคลและวิเทศสัมพันธ์ นำทีมอาจารย์ นักวิจัยและเจ้าหน้าที่สำนักงานวิเทศสัมพันธ์เข้าต้อนรับ ซึ่งเนื้อหาในการเจรจาความร่วมมือเกี่ยวกับด้านวิชาการ การวิจัย และแลกเปลี่ยนองค์ความรู้ในด้านการศึกษา เกษตรกรรม วิศวกรรมศาสตร์ วิทยาศาสตร์สุขภาพ ด้านวิทยาศาสตร์และเทคโนโนยี รวมถึงกิจกรรมส่งเสริมทักษะด้านภาษาอังกฤษของนักศึกษามหาวิทยาลัยอุบลราชธานี